Filip Dubrovski, novi zaposlenik u PREFA Hrvatska: O PREFA

Filip Dubrovski (1983.) zaposlen je kao tehnički i prodajni savjetnik za Hrvatsku od svibnja 2022. Zajedno sa Zoranom Jakopovićem, osim hrvatskog, sada podržavaju tržišta zemalja regije: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Sjeverne Makedonije. Filip je magistar znanosti u arhitekturi i u PREFA tim donosi međunarodno iskustvo. Radio je u velikim arhitektonskim tvrtkama u Hrvatskoj, a posljednje 4 godine uspješno vodi vlastiti studio. Za to vrijeme u svoje projekte redovito implementira PREFA fasadna i krovna rješenja, te je stekao iskustvo koje je preraslo u veliko poznavanje i senzibilitet za PREFA detalje.

„Implementacijom PREFA rješenja na projektima bavim se od 2015. godine kad sam prvi put upoznao PREFA-u. Tijekom tog vremena sam prepoznao rijetko vidljivo umijeće u PREFA detaljima koje sam izazivao na različite kreativne načine. Nakon nekoliko posjeta Austriji uvidio sam da promišljenost PREFE i kvaliteta proizvoda su rezultat dugogodišnjeg tradicijskog iskustva česte primjene aluminijskog lima u kropokrivanju, potkrijepljenog znanosti primjenjenoj u praksi. Slijed tome je i proces projektiranja i realizacija PREFA-om koji su uznapredovali zahvaljujući iskrenoj suradnji u korist arhitekata, graditeljia i krajnjih klijenata."

Filip je predan pružanju prilagođene tehničke podrške svim sudionicima projekta od prvog dana projekta s ciljem stvaranja bolje izgrađenog okoliša korištenjem izvrsnosti PREFA proizvoda.

Dubrovski Filip