Aluminijske trake u boji

Aluminijske trake u boji u kvaliteti poliestera koriste se za izvedbu zabata i uvala ili opšave dimnjaka u kombinaciji s drugim krovnim sustavima (ne PREFA).

čitati dalje

PREFA aluminijske trake i limovi izrađuju se iz savitljive aluminijske legure. I zato su lagani i sigurni za obradu – idealni su za izvedbu zabata i uvala, opšava dimnjaka i krovnih prozora, kao i obloga krovnih kućica i dr. PREFA aluminijske trake i limovi nalaze svoju primjenu i na fasadi (npr. za prozorske klupčice i uglove).

Zahvaljujući velikom izboru boja uvijek ćete naći odgovarajuću nijansu za vrhunski izgled – naročito u kombinaciji s PREFA krovnim žljebovima plastificiranim u boji. Plastifikacija se radi u Coil-Coating postupku i zato je trajno otporna na sve vremenske uvjete. Naravno, i za provjeren PREFA dugovječni krov postoje dopunske trake i limovi u potrebnoj kvaliteti laka.

Važno

Miješanje traka i limova s drugim aluminijskim trakama u boji zbog različitih kvaliteta laka i sposobnosti falcanja obavezno treba izbjegavati. Uvale, zabati, opšavi krovnih površina, i dr. smiju se iz aluminijskih traka u boji raditi samo na NE PREFA krovovima.

Pribor

PREFA aluminijska traka u boji

Plastificirana u kvaliteti poliestera, za oblaganja, opšave i pokrove, nije pogodna kao dopunska traka kod PREFA krovova

PREFA aluminijska traka iz prirodnog aluminija

PREFA aluminijski lim u boji

obostrano plastificiran u kvaliteti poliestera

Lochblech von PREFA

PREFA perforirani lim

s kružnim rupama Ø 5 mm

PREFA dopunska traka za fasadu