Koluti aluminija (coils) položeni na drvenim paletama, u fokusu je kolut aluminija u natur boji, a iza njega nalaze se dodatne trake i limovi od aluminija.

Aluminijske trake u boji

PREFA aluminijske trake i limovi jednostavni su za obradu i idealno su pogodni za oblaganje zabata, uvala, prozorskih klupčica itd.

čitati dalje

PREFA aluminijske trake i limovi izrađuju se od savitljive aluminijske slitine. I zato su lagani i sigurni za obradu – idealni su za izvedbu zabata i uvala, opšava dimnjaka i krovnih prozora, kao i obloga krovnih kućica i dr. PREFA aluminijske trake i limovi nalaze svoju primjenu i na fasadi (npr. za prozorske klupčice i uglove).

Zahvaljujući velikom izboru boja, uvijek ćete naći odgovarajuću nijansu za vrhunski izgled – naročito u kombinaciji s PREFA krovnim žljebovima koji su prevučeni slojem boje. Plastifikacija se vrši u coil coating postupku i zato je trajno otporna na vremenske utjecaje.

Namotan kolut aluminija, coil, sa stucco utiskivanjem, aluminijska traka u smeđoj boji

Važno: Ne miješajte kvalitete laka!

Miješanje traka i limova s drugim aluminijskim trakama u boji zbog različitih kvaliteta laka obavezno treba izbjegavati. Uvale, zabati, opšavi krovnih površina itd. smiju se samo na drugim krovnim i fasadnim sustavima (ne na PREFA krovovima ili fasadama) izrađivati od aluminijskih traka u boji u poliester kvaliteti.

Za završne limove odn. kao dodatak PREFA krovnim i fasadnim sustavima primjenjuju se PREFALZ aluminijske trake u boji u odgovarajućoj kvaliteti laka. Samo time se osigurava dugoročna ujednačenost boje.

Pregled proizvoda

Dopunska traka

1.100 mm, 1.200 mm

Dopunski fasadni limovi u pločama

Dopunski fasadni limovi u pločama kod primjene fasadne kazete, fasadne kazete.X i PREFABOND aluminijske kompozitne ploče

Aluminijska trake u boji u poliester kvaliteti

za oblaganje, okvire i pokrove; nije prikladna kao dodatna traka za PREFA krovove i fasade

Aluminijski limovi u boji u poliester kvaliteti

Sa zaštitnom folijom ili bez zaštitne folije

Aluminijska traka natur aluminij

-

Lochblech von PREFA

Perforirani lim

S kružnom perforacijom Ø 5/7 mm

Traka za prozračivanje

S kvadratnom perforacijom 6 mm, u bojama smeđa/antracit i svijetlo siva/svijetlo siva, dimenzije: 1,00 × 250 mm und 1,00 × 333 mm

Rešetka za zaštitu od ptica

125 × 2.000 × 0,7 mm, Kružne perforacije Ø 5/7 mm

Ploča za čeoni spoj nekantirana

PREFA uzorak poprečnog vala (6 mm); 0,70 × 550 × 2.000 mm