Aluminiumrollen (Coils) gelagert auf Holzpaletten, im Vordergrund steht eine naturblanke Alurolle, dahinter findet man weitere Bänder und Bleche aus Aluminium.

Aluminijske trake u boji

Aluminijske trake u boji u kvaliteti poliestera koriste se za izvedbu zabata i uvala ili opšave dimnjaka u kombinaciji s drugim krovnim sustavima (ne PREFA).

čitati dalje

PREFA aluminijske trake i limovi izrađuju se iz savitljive aluminijske legure. I zato su lagani i sigurni za obradu – idealni su za izvedbu zabata i uvala, opšava dimnjaka i krovnih prozora, kao i obloga krovnih kućica i dr. PREFA aluminijske trake i limovi nalaze svoju primjenu i na fasadi (npr. za prozorske klupčice i uglove).

Zahvaljujući velikom izboru boja uvijek ćete naći odgovarajuću nijansu za vrhunski izgled – naročito u kombinaciji s PREFA krovnim žljebovima plastificiranim u boji. Plastifikacija se radi u Coil-Coating postupku i zato je trajno otporna na sve vremenske uvjete. Naravno, i za provjeren PREFA dugovječni krov postoje dopunske trake i limovi u potrebnoj kvaliteti laka.

Važno

Miješanje traka i limova s drugim aluminijskim trakama u boji zbog različitih kvaliteta laka i sposobnosti falcanja obavezno treba izbjegavati. Uvale, zabati, opšavi krovnih površina, i dr. smiju se iz aluminijskih traka u boji raditi samo na NE PREFA krovovima.

Pribor

Potpun i detaljan popis pribora naći ćete u našem cjeniku.

Dopunska traka

1.100 mm, 1.200 mm

Dopunski fasadni limovi u pločama

Dopunski fasadni limovi u pločama kod primjene fasadne kazete, fasadne kazete.X i PREFABOND aluminijske kompozitne ploče

Aluminijska trake u boji u poliester kvaliteti

za oblaganje, okvire i pokrove; nije prikladna kao dodatna traka za PREFA krovove i fasade

Aluminijski limovi u boji u poliester kvaliteti

Sa zaštitnom folijom ili bez zaštitne folije

Aluminijska traka natur aluminij

-

Lochblech von PREFA

Perforirani lim

S kružnom perforacijom Ø 5/7 mm

Traka za prozračivanje

S kvadratnom perforacijom 6 mm, u bojama smeđa/antracit i svijetlo siva/svijetlo siva, dimenzije: 1,00 × 250 mm und 1,00 × 333 mm

Rešetka za zaštitu od ptica

125 × 2.000 × 0,7 mm, Kružne perforacije Ø 5/7 mm

Ploča za čeoni spoj nekantirana

PREFA uzorak poprečnog vala (6 mm); 0,70 × 550 × 2.000 mm