IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Mi zaštitu Vaših osobnih podataka uzimamo vrlo ozbiljno i pridržavamo se pravila zakona koji reguliraju povjerljivost podataka. Naše mrežne stranice mogu sadržavati linkove na mrežne stranice ugovornih partnera i drugih ponuditelja, za čije sadržaje mi ne jamčimo.

Slijedeća izjava pokazuje Vam kako mi tu zaštitu jamčimo i koja vrsta podataka se skuplja u koju svrhu.

COOKIES

Naše mrežne stranice na više mjesta koriste takozvane kolačiće (cookies). Oni služe tome da našu ponudu učinimo jednostavnijom, efektivnijom i sigurnijom za korisnika. Kolačići su male tekstualne datoteke kaoje se pohranjuju u Vašem računalu, a koje sprema Vaš pretraživač. U našim kolačićima ne nalaze se ni u kojem obliku Vaši osobni podaci. Kolačići ni na koji način ne škode Vašem računalu i ne sadrže viruse. Pomoću kojeg softwarea se kolačići postavljaju na naše mrežne stranice opisano je u slijedećem odlomku pod naslovom Statistike.

Vi uvijek možete u svom pretraživaču isključiti preuzimanje kolačića. Ipak, molimo Vas da vodite računa o tome da dijelovi naših mrežnih stranica u tom slučaju možda neće biti optimalno prikazani, odn. neće besprijekorno funkcionirati.

STATISTIKE

Google Analytics

"Ova mrežna stranica koristi Google Analytics, uslugu mrežne analize Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. „kolačiće“, tekstualne datoteke koje se spremaju na Vašem kompjuteru i koje omogućuju analizu korištenja mrežne stranice. Informacije dobivene pomoću kolačića o Vašem korištenju ove mrežne lokacije (uključujući Vašu IP-adresu) prenose se na Google-ov server u USA i tamo pohranjuju. Google te informacije koristi za analizu korištenja mrežne stranice, za izradu izvješća o aktivnostima mrežne stranice za njenog operatera i za druge usluge vezane uz korištenje mrežne stranice i interneta. Google će te informacije po potrebi prenijeti i na treće, ukoliko je to zakonski propisano, ili ako treći te podatke obrađuju po nalogu Google-a. Google niukom slučaju neće povezati Vašu IP-adresu s drugim podacima Google-a. Vi možete spriječiti preuzimanje kolačića odgovarajućim podešenjem svog pretraživača; napominjemo, međutim, da u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije ove mrežne stranice. Korištenjem ove mrežne stranice suglasni ste s obradom o Vama prikupljenih podataka od strane Google-a na prije opisani način i u prije navedenu svrhu.“

(Google Analytics uvjeti)

Kontakt