Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

Planirate novogradnju ili želite sanirati krov odn. fasadu? Upotrijebite aluminij. Razlozi su očigledni:

NESALOMLJIV, LAGAN & POVOLJAN

Aluminijski krov se ne lomi i teži ca 1/10 do 1/20 težine pokrova crijepom. Sa samo 2,3 bis 2,6 kg/m² vlastite težine pokrivanje krova je izuzetno lagano – i to, pri gotovo svakom nagibu krova (od 3°). Prednost: stariju krovnu konstrukciju prije sanacije najčešće nije potrebno dodatno ojačavati. To najčešće štedi mnogo novca. Stoga je aluminij idealan za sanacije!

NA GALERIJU SANACIJA

VJEČNO TRAJE NAJDUŽE

Aluminij reagira s kisikom iz zraka i pri tome stvara prirodni sloj oksida. Ovaj sloj čini izvanrednu antikorozivnu zaštitu, te je stoga sigurno rješenje protiv korozije (i protiv bitumenske korozije).

Oštećena krovna ili fasadna ovojnica od aluminija uvijek se iznova sama od sebe obnavlja. Aluminijski nosač se dodatno štiti dvoslojnim termo lakom (Coil Coating). Na taj način još ćete dugo uživati u svom krovu – a isto tako i iduća generacija.

O HRĐI

EKSTREMNO OTPORAN NA OLUJNO NEVRIJEME

Zahvaljujući indirektnom, sakrivenom pričvršćenju i polaganju s pomakom redova, PREFA krov može izdržati i ekstremna olujna opterećenja. U rizičnim područjima sigurnost protiv olujnog nevremena može se povećati dodatnim učvršćivačima. Od PREFA poduzeća dobivate iz jednog izvora ukupan pribor za kompletan sustav - oslonite se na originalni PREFA pribor.

Naš PREFA krov pouzdan je i na planinskim zgradama. Za vrelih dana i ledenih noći 50° razlike između maksimalne i minimalne dnevne temperature nisu rijetkost. PREFA krovu je to svejedno.

UČINITE SVOJU KUĆU SIGURNOM OD OLUJNOG NEVREMENA
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

APSOLUTNO EKOLOŠKI

Aluminij je s ekološkog stanovišta idealan izbor materijala za novogradnje i sanacije. Za to ima više razloga:

! Aluminij se može 100% reciklirati.
! Kod reciklaže je potrebno samo 5% prvobitno potrebne energije za proizvodnju.
! PREFA velikim dijelom koristi sekundarni aluminij (= reciklirani aluminij).
! Zbog male vlastite težine prilikom transporta na gradilište štedi se energija i smanjuje ispuštanje CO2.

Da rezimiramo. Aluminij je ekstremno dugovječan i nesalomljiv, gotovo bez potrebe za održavanjem, može se reciklirati bez gubitka nevjerojatno je lagan, a pri tome i izuzetno lijep. Sažeto, to daje ekološku bilancu koja je mnogo bolja od uobičajenih pokrova.

JEDINSTVENA RAZNOVRSNOST BOJA I OBLIKA

Teško je i opisati koje sve sjajne mogućnosti oblikovanja pruža aluminij. To uostalom i zahvaljujući izvanrednoj paleti boja, koja obuhvaća više od 25 tonova. Čak i u uobličavanju aluminij pruža sve mogućnosti. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti proizvoda moguće je ispuniti gotovo sve arhitektonske želje i dočarati jedinstvene efekte na krovu i fasadi.

Kao što vidite, s PREFOM svaki objekt postaje jedinstven. Mašti i kreativnosti nisu postavljene nikakve granice.

NA GALERIJU REFERENCI

EKSTREMNO DUGOVJEČAN

Aluminij traje malu vječnost – Osim izvanrednih svojstava koja aluminij ima sam po sebi, skriveno pričvršćenje u vezu s izmaknutim redovima daje mu siguran oslonac. Na taj način ovojnica zgrade ostaje vodonepropusna, a svako nevrijeme ostaje vani. Ovo čvrsto, nepropusno obećanje dajemo Vam napismeno. S 40 godišnjim jamstvom na materijal.

Ali to nam nije dovoljno, odlučujući se za površinu P.10 izabrali ste plastificiranu površinu koja je posebno postojana u pogledu boje, te otpornosti na UV-zrake i vremenske utjecaje, a koja je uz to ustrajna u odnosu na vanjske utjecaje i opterećenja. S 40-godišnjim jamstvom na boju.

VIŠE O 40 GODIŠNJEM JAMSTVU
Kontakt