Krovna odvodnja iz aluminija.

Inteligentni cjelokupni sustav krovnih žljebova

PREFA Vam nudi cjelovit aluminijski sustav odvodnje, uključujući pribor za montažu iz jedne ruke. Od visećeg žlijeba do kvadratne cijevi, od hvatača lišća do kutije za prihvat vode - PREFA ima rješenje za sve.

PREFA krovna odvodnja daje pečat vašoj zgradi, ali samo ako Vi to želite

Naša krovna odvodnja ili savršeno upotpunjuje fasadu, jer se bojom uklapa u cjelovitu sliku, a vizualno je gotovo neprimjetna ili se snagom boje odupire tome, da bi svjesno došla do izražaja i naglasila arhitekturu zgrade. Bilo koju varijantu da odaberete, s PREFA cjelovitim sustavom aluminijskih krovnih žljebova, čitav svijet boja stoji Vam na raspolaganju.

Po želji, čitava paleta boja

S klasičnim standardnim bojama PREFA sustava krovne odvodnje naći ćete skladno rješenje za sve uobičajene boje krova i fasade. Na upit možemo po Vašoj želji izraditi i specijalne boje. Kontaktirajte nas.

Trajne specijalne plastifikacije - savršena obrada

PREFA krovni žlijeb odlikuje se visokovrijednom obradom površine u Coil-Coating postupku. Sloj laka je elastičan i otporan na djelovanje uobičajenih kemikalija i vremenske utjecaje.

Zajamčeno nerđajući i jednostavni za održavanje

Svi dijelovi PREFA sustava krovnih žljebova izrađeni su iz aluminija, materijala koji ne hrđa. Visokovrijedna plastifikacija savršeno naglašava funkciju i vanjski izgled Vaše zgrade

Aluminij čuva okoliš

I s ekološkog gledišta, PREFA sustav krovne odvodnje predstavlja najbolji izbor. Aluminij ne ispušta teške metale, koji kod uobičajenih materijala stalnim ispiranjem žljebova i cijevi ulaze u otpadne vode. Osim toga, aluminij se može 100 % reciklirati.

Više informacija o našoj krovnoj odvodnji možete naći pod Viseći žlijebSandučasti žlijebLežeći žlijeb und Kvadratna cijev.