Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

Proizvodima za krovove tvrtke PREFA ujedinjujete klasičan izgled crijepa s prednostima aluminijskog krova. PREFA proizvodi u ciglasto crvenoj kvalitete boje P.10 ne nude samo uobičajeno jamstvo na materijal, nego 40-godišnje jamstvo na boju.

Gotovo nijedan drugi dio kuće nije toliko izložen vremenskim uvjetima i vanjskim utjecajima kao krov. Krovni pokrivači dolaze u različitim varijacijama: od gline, metala, vlaknastog cementa ili bitumena. Većina mora desetljećima pružati pouzdanu zaštitu od vjetra i vremenskih utjecaja. Ako ste se prilikom sanacije odlučili za klasični crijepom pokriveni krov, nalazite se pred pitanjem: Mora li se ostarjelo krovište ojačati kako bi nosilo teške crjepove?

PREDNOST ZA VAS: PREFA KROVOVI SU IZUZETNO LAGANI!

U usporedbi s uobičajenim crjepovima, PREFA krovne ploče imaju znatno manju težinu. Sa samo 2,3 kg/m² PREFA krovni pokrivač pouzdano štiti Vaš dom. Bez obzira iznosi li razlika temperature između dana i noći 30 °C ili oko kuća bjesni oluja brzinom od 150 km/h – PREFA krovne ploče ostaju tamo gdje trebaju biti i pouzdano ispunjavaju svoju zadaću. Pročitajte ovdje više o krovnom sustavu otpornom na olujno nevrijeme.

40-GODIŠNJE JAMSTVO NA BOJU U KVALITETI P.10

Stanujete u regiji s brojnim crijepom pokrivenim krovovima i stoga ste u potrazi za visoko kvalitetnim limenim krovom u optici crijepa? Tada je PREFA krovni sustav u ciglasto crvenoj kvalitete P.10 idealan za Vaš novi krov, odnosno za sanaciju Vašeg krova.

S „P.10“ nudimo kvalitetu laka koja odgovara najvišim zahtjevima kvalitete. Premaz je idealno poboljšanje za PREFA krovne ploče i osnovni materijal aluminij, jer time ne samo da možemo odobriti 40 godina jamstva na materijal, nego i 40-godišnje jamstvo na boju

Tko uloži u marku PREFA, ulaže u snažan i pouzdan krovni sustav. U to se također ubraja i odvodnjavanje krova. Aluminijski krovni žljebovi tvrtke PREFA ne hrđaju i ne moraju se naknadno premazivati – stoga ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje*. Faktori, koji umanjuju vrijednost, poput vremenskih uvjeta, hrđe i promjena boje zbog kiše, snijega i drugih okolnih utjecaja, više ne igraju nikakvu ulogu. Za Vas to znači višedesetljetno zadovoljstvo krovom i njegovim odvodnjavanjem bez potrebe za mukotrpnim naknadnim popravcima na velikim visinama.

Želite znati kako Vaš krov izgleda s krovnim proizvodom u optici crijepa? Tada iskoristite našu besplatnu uslugu izrade fotografija. Jednostavno prenesite fotografiju i za nekoliko radnih dana dobivate obrađenu sliku koja prikazuje Vašu kuću sa željenom PREFA fasadom.  

*Potrebne su redovite kontrole, također može biti potrebno uklanjanje nečistoće kako se žlijeb ne bi začepio i kako bi se izbjegle posljedične štete.

GALERIJA SANACIJA

OBJEKTI PRIJE I NAKON SANACIJE

Zahvaljujući maloj težini PREFA proizvoda sanacija krova i fasade postaje dječja igra – I vizualno, kozmetički zahvat mnogo doprinosi općem dojmu.

NA SANACIJSKU GALERIJU
PREFA proizvodni

PREFA PROIZVODNI ASORTIMAN

Uvjerite se u višestruke mogućnosti PREFA asortimana I otkrijete odgovarajući proizvod za Vaš krov ili fasadu. Idealno za novogradnju I sanaciju.

OTKRIJETE SADA ASORTIMAN
ALUMINIJ KAO MATERIJAL

DUGOVJEČAN, RAZNOVRSTAN, EKOLOŠKI

Aluminij je za investitora idealan materijal. Ovdje se možete upoznati sa svim prednostima.

OTKRIJTE PREDNOSTI
Kontakt