Krovni sustavi iz aluminija,: Krov jak kao bik!

Pokažite rogove nevremenu.

Zamislite si, vani divlja nevrijeme, a Vi sjedite potpuno opušteni u fotelji – jer znate da Vaš krov neće odletjeti. Jedinstvenim načinom polaganja u križnom vezu Vaš PREFA aluminijski krov prkosi i ekstremnim olujama. Druga važna stvar: PREFA krovne sustave polažu isključivo školovani profesionalci. Na taj način imate potpunu sigurnost.

Gdje uobičajeni krovovi često zakazuju, PREFA krov, naravno, ostaje otporan na kišu. PREFIN aluminijski krov ne može oboriti nikakvo nevrijeme. Ovo obećanje potkrepljujemo 40 godišnjim jamstvom na materijal i boju*.

Preopterećeni krovovi su lanjski snijeg.

PREFA krov izdržava sve vremenske uvjete. Čak i kod velikih opterećenja snijegom lom je isključen. Ekstremne temperaturne razlike aluminijski krov ostavljaju hladnim – zbog toga se i brdske kolibe na velikim visinama pouzdaju u PREFA proizvode.

Vječno traje najduže. Aluminijski krov ne hrđa.

PREFA krovovi su najčešće presvučeni slojem boje, koji dodatno štiti materijal. Čak i kad manjih oštećenja prilikom obrade, prirodni aluminij reagira s kisikom iz zraka i tako stvara sloj oksida. Ovaj sloj štiti materijal čak i kod ekstremnih vremenskih uvjeta. Za razliku od ostalih limenih krovova koji nisu izrađeni od aluminija i čija površina djelovanjem vremena stvara korozione “napukline”, PREFA aluminijski krov ostaje garantirano nehrđajući zahvaljujući svojoj samostvarajućoj drugoj prirodnoj koži. Tako će i Vaši unuci još dugo moći u njemu uživati.

10% težine – 100% kvalitete. Aluminijski krov je idealan za sanacije.

Aluminijski krov teži ca. 1/10 pokrova crijepom. Sa samo 2,3 do 2,6 kg/m² vlastite težine pokrivanje krova je lagano - i to kod gotovo svakog nagiba krova. Prednost: staru krovnu konstrukciju prije sanacije nije potrebno dodatno ojačavati. To najčešće štedi mnogo novca, vremena i živaca. Naš savjet svima koji rade sanaciju: Take it easy.

Ljepota je u oku promatrača. I na ponekom krovu.

Krov u arhitekturi igra centralnu ulogu. Bez obzira da li se radi o dvostrešnom, šatorastom, jednostrešnom, kupolastom ili valjkastom krovu - PREFINI aluminijski krovovi pružaju Vam gotovo neograničenu slobodu oblikovanja. Također i kod boja sve mogućnosti su otvorene. Teško je i opisati što je sve izvedivo. A naposljetku, razlog tome je i fantastična paleta boja koja u svom asortimanu ima više od 19 tonova. Proteže se od klasične optike crijepa preko modernih sivih nijansi pa sve do zelenih tonova. Imate posebne želje po pitanju boje? Obratite nam se – u mnogim slučajevima možemo za Vas proizvesti posebne boje.

Tiho pada snijeg. Tiše pljušti kiša.

Aluminijski krovovi su tiši nego što se misli. Mi ljudi zvukove opažamo individualno, PREFA mali format posjeduje traku za prigušenje zvuka koja smanjuje njegovu emisiju. Razliku u buci u odnosu na usporediv krov s tvrdim pokrovom ljudski sluh jedva može razaznati.

Detaljne informacije možete naći u FAQ-području

Detaljne informacije možete naći u FAQ-području i to klikom na odgovarajući proizvod. 

*Kod jamstva na boju radi se o jamstvu na površinu laka protiv ljuštenja i stvaranja mjehura pod uvjetima navedenim u jamstvenom certifikatu. Više informacija o jamstvu na materijal i boju možete naći na 40 godišnje jamstvo