PREFA konfigurator za krov i fasadu

Praktični online alat pruža uz samo nekoliko klikova inspiraciju za buduću obiteljsku kuću u PREFA izgledu – više od 9000 mogućnosti oblikovanja s PREFA krovnim i fasadnim elementima te elementima pribora.

Za inspiraciju, prezentaciju ili za provjeru vlastitih dizajnerskih talenata PREFA online konfigurator nudi mnoge mogućnosti. Uz samo nekoliko klikova moguće je konfigurirati i prikazati različite primjere kuća s raznovrsnim PREFA proizvodima u različitim bojama i izvedbama.
 

Za inspiraciju investitora, za prezentaciju za projektante i izvođače

Projektiranje vlastite kuće nije lagan zadatak jer se moraju donijeti brojne odluke. Često su dostupni samo mali uzorci građevinskih materijala – teško je zamisliti kako sve to izgleda na velikim površinama. Uz novi PREFA online konfigurator projektiranje sada postaje jednostavnije jer dizajn postaje još zabavniji na razigran način. Na taj se način mogu grafički isprobati različite kombinacije na cijelim krovnim i fasadnim površinama te se istovremeno međusobno uspoređuju različite boje i materijali. To olakšava odluku, ali i donosi sa sobom potpuno nove ideje. Praktični alat također je idealan za limare i krovopokrivače, kao i za arhitekte i projektante kako bi budućim vlasnicima kuća pružio pregled svih mogućnosti dizajna. Gotovi dizajni mogu se zatim podijeliti s kupcima i partnerima kao PDF datoteka ili online poveznica, alat se naravno može upotrebljavati i na mobilnom telefonu.

Par drži tablet u ruci na kojem se može vidjeti PREFA konfigurator za krov i fasadu.

Moguće je 9400 pojedinačnih varijanti slike

PREFA online konfigurator nudi cijeli niz praktičnih opcija prikaza. Najprije je moguće odabrati željeni tip kuće u različitim klasičnim ili modernim arhitektonskim stilovima. Zatim se kuća može dizajnirati prema vašem raspoloženju s različitim proizvodima iz kategorija krova, krovne odvodnje i fasade u brojnim bojama i u različitom dizajnu. U austrijskoj verziji konfiguratora može se čak integrirati nova, održiva PREFA solarna krovna ploča. Pritom se aluminijski elementi mogu kombinirati s drvenim ili uobičajenim žbukanim fasadama. Zatim je još potrebno odabrati prozore i vrata odgovarajuće boje i individualni dizajn kuće spreman je za detaljno projektiranje.

Za još autentičniji prikaz, također se mogu odabrati različiti krajolici te je moguće prebacivati između dva različita doba dana, što je posebno zanimljivo kod dizajna površine PREFA fasadne kazete.X i PREFA FX.12. Nakon završetka konfiguracija se može preuzeti kao PDF dokument sa svim relevantnim informacijama – primjerice za ispis, prikaz, raspravu i naručivanje.

Dvije ruke drže tablet. Na tabletu je otvorena stranica s PREFA konfiguratorom za krov i fasadu.