Solarni montažni sustav prefa: Krenite sunčanom stranom

Solar montažno rješenje za jak krov.

Fotonapon je poznata i priznata metoda ekološke proizvodnje struje. Za razliku od drugih održivih sustava proizvodnje energije, poput vjetroelektrana ili hidroelektrana, svatko može proizvoditi električnu energiju na vlastitom krovu. Već i mala postrojenja mogu proizvesti dovoljne količine struje. To vas dovodi korak bliže cilju električne neovisnost.

Ulažete u solarnu energiju i želite da Vaš PREFA krov radi za Vas? S PREFA Solar montažnim sustavom možete fotonaponsko postrojenje bez problema pričvrstiti na svaki od naših krovnih sustava.

Dobri razlozi za PREFA Solar montažni sustav:

  • Trajna proizvodnja energije, trajna kvaliteta.
  • Montažni sustav iz jedne ruke: savjetovanje, projektiranje i izvedba od strane PREFA profesionalca za krov, predstavljaju stručnu osnovu za montažu koju radi električar. Naše iskustvo s krovom osigurava Vašu energiju budućnosti.
  • Jedan montažni sustav za sve PREFA krovove: svi solarni proizvodi, kao što su nosivi profili, spojni elementi nosača, srednje kleme, završne kleme, križna/spojnica za uzemljenje, solarno okno, clip držač električnog kabla, itd. kompatibilni su sa svakim PREFA krovnim sustavom.
  • Jednostavna i brza montaža: potrebni su samo standardni alati.
  • Stručno savjetovanje na licu mjesta: mi smo tamo gdje nas trebate. Stručno projektiranje PREFA montažnog sustava jamči dugoročnu stabilnost i sigurnost. • Inovativni razvoj: mi se stalno razvijamo. PREFA proizvod ide uvijek u korak s razvojem tehnike.
  • Trostruka ušteda: niski troškovi montaže, dug životni vijek, dugoročno zadržava vrijednost.

Daljnje informacije i tehničke detalje možete naći u poglavlju o proizvodima pod fotonaponska podkonstrukcija.