Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

SOLAR MONTAŽNO RJEŠENJE ZA JAK KROV.

Fotonapon je poznata i priznata metoda ekološke proizvodnje struje. Za razliku od drugih postrojenja za proizvodnju struje s nedostacima, kao što su vjetroelektrane ili hidroelektrane, svako na svom krovu može proizvoditi električnu struju. Već i mala postrojenja mogu proizvesti dovoljne količine struje. Tako se približavate cilju potpune neovisnosti o opskrbljivaču strujom.

Ulažete u solarnu energiju i želite da Vaš PREFA krov radi za Vas? S PREFA Solar montažnim sustavom možete fotonaponsko postrojenje bez problema pričvrstiti na svaki od naših krovnih sustava.

DOBRI RAZLOZI ZA PREFA SOLAR MONTAŽNI SUSTAV:

  • Trajna proizvodnja energije, trajna kvaliteta
  • Montažni sustav iz jedne ruke: savjetovanje, projektiranje i izvedba od strane PREFA profesionalca za krov, predstavljaju stručnu osnovu za montažu koju radi električar. Naše iskustvo s krovom osigurava Vašu energiju budućnosti.
  • Jedan montažni sustav za sve PREFA krovove: Svi solarni proizvodi, kao što su nosivi profili, spojni elementi nosača, srednje kleme, završne kleme, križna/spojnica za uzemljenje, solarno okno, clip držač električnog kabla, itd. kompatibilni su sa svakim PREFA krovnim sustavom.
  • Jednostavna i brza montaža: Potrebni su samo standardni alati.
  • Stručno savjetovanje na licu mjesta: Mi smo tamo gdje nas trebate. Stručno projektiranje PREFA montažnog sustava jamči dugoročnu stabilnost i sigurnost.
  • Inovativni razvoj: Mi se stalno razvijamo. PREFA proizvod ide uvijek u korak s razvojem tehnike.
  • Trostruka ušteda: Niski troškovi montaže, dug životni vijek, dugoročno zadržava vrijednost.

Daljnje informacije i tehničke detalje možete naći u poglavlju o proizvodima pod fotonaponska podkonstrukcija.

Krenite sunčanom stranom: S fotonaponskom podkonstrukcijom za Vaš jak PREFA krov.

Na proizvod
Ispis
Kontakt