Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

Lagan, robustan, dugovječan, ekološki, savršen za obrađivanje, raznovrstan u oblikovanju – Aluminij spaja sva svojstva koja od materijala možete samo poželjeti.

JEDINSTVENA SLOBODA OBLIKOVANJA - ALUMINIJ ODUŠEVLJAVA I VIZUALNO

Aluminij je ekstremno promjenljiv, a obradom svoje površine ispunjava sve želje. Jedinstveni uzorci, boje i efekti mogući su u najrazličitijim oblicima.

Ovisno o proizvodu, nudimo do 16 boja. Na upit rado izrađujemo i specijalne boje - u svemu po željama Vaših kupaca. Boje PREFA krovova i fasada su nevjerojatno postojane. Visokovrijedni sloj laka je elastičan i time najbolje zaštićen od ekstremnih vremenskih uvjeta i promjena temperature.

S našim hightech proizvodima, kao što su krovni i fasadni panel FX.12, zgrade postaju projekcijski zasloni. Ovisno o upadu svjetla ovojnicu zgrade oživljavaju čarobni efekti svjetla i sjene.

PREFA aluminijski krovovi i fasade omogućavaju Vam fleksibilna rješenja u modernoj arhitekturi. Vaši kupci moći će ostvariti svoje snove. Na taj način i vizualno ćete imati sve prodajne argumente na svojoj strani.

OTKRIJTE PALETU PROIZVODA

IZVANREDNA SVOJSTVA FALCANJA - ALUMINIJ SE DA FLEKSIBILNO OBRAĐIVATI

Aluminij je za nas najsvestraniji materijal u graditeljstvu. Između ostalog i zato jer ima izvanredna svojstva falcanja. Zahvaljujući profinjenoj leguri aluminij postaje podatan i može se fleksibilno obrađivati. Čak i na ekstremnim temperaturama ispod točke smrzavanja. Tako čak i montaža na zaleđenim planinskim vrhuncima postaje dječja igra - brojne planinske zgrade (djelomično na preko 3.000 metara nadmorske visine) već su izvedene s PREFA vanjskom ovojnicom.

Činjenica: Zahvaljujući fleksibilnosti i podatnosti aluminija, komplicirane konstrukcije i specijalna rješenja mogu se stručno izvesti. Čak i pri ekstremnim vremenskim uvjetima.

NA INSPIRACIJSKU GALERIJU

EKSTREMNO DUGOVJEČAN - ALUMINIJ TRAJE MALU VJEČNOST

Otporan na olujno nevrijeme i lom, robustan, dugovječan – PREFA aluminijskim krovovima i fasadi nijedno nevrijeme ne može nauditi. Aluminij prkosi svim vremenskim uvjetima i samostalno se štiti od korozije. U reakciji s kisikom iz zraka stvara se prirodni sloj oksida koji naliježe na materijal kao oklop. Oštećena krovna ili fasadna opna iz aluminija uvijek se iznova sama od sebe obnavlja. Aluminijski nosači dodatno se zaštićuju dvoslojnim termo lakom

Osim izvanrednih svojstava koja aluminij ima sam po sebi, sakriveno pričvršćenje u vezu s izmaknutim redovima daje mu siguran oslonac. Na taj način ovojnica zgrade ostaje vodonepropusna, a svako nevrijeme ostaje vani. Ovo obećanje u vezi vodonepropusnosti dajemo Vam napismeno. S 40 godišnjim jamstvom na boju i materijal.

VIŠE O 40 GODIŠNJEM JAMSTVU
Mala težina i otpornost na vremenske neprilike

MALA TEŽINA - LAKA & POVOLJNA SANACIJA S ALUMINIJEM

PREFA aluminijski pokrov teži samo dio težine pokrova crijepom. Uz samo 2,3 do 2,6 kg vlastite težine po kvadratnom metru nijedan izvođač se prilikom polaganja neće oznojiti. Teoretski, nije potrebno čak ni teretno dizalo. Ali, nije lakše samo izvođačima. Nakon pokrivanja PREFA krova, i krovna podkonstrukcija može odahnuti za nadolazeća desetljeća.

Investitorima se mala težina naših aluminijskih proizvoda kod sanacije itekako isplati. Slabe krovne konstrukcije prije novog pokrivanja ne treba dodatno ojačavati. To štedi vrijeme i novac.

I vrijeme izvedbe može se osjetno skratiti. Mi vam isporučujemo materijal koji je savršeno pripremljen. Osim toga, naši proizvodi se - s odgovarajućim tehničkim know-how-om - ugrađuju brzo i jednostavno (već od nagiba krova 3°).

Daljnja prednost: Otpada neugodno prašenje kao kod rezanja crjepova. Dakle: Take it easy.

NA GALERIJU SANACIJA
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

APSOLUTNO EKOLOŠKI - S ALUMINIJEM DO POZITIVNE EKOLOŠKE BILANCE

I s ekološkog stanovišta aluminij je izvanredan izbor materijala. Zbog male težine već se kod transporta na gradilište štede velike količine energije i smanjuje ispuštanje CO2. U pravilu nije potrebno tovariti kamion, dovoljan je i mali transporter.

Druga bitna prednost: Aluminij se može do 100 % reciklirati. Kod prerade se troši samo 5% energije potrebne za prvobitnu proizvodnju. Zbog toga za naše proizvode velikim dijelom koristimo sekundarni aluminij.

Dugovječan, gotovo bez potrebe za održavanjem, može se reciklirati bez gubitaka i ekološki transportirati - s aluminijem ostvarujete pozitivnu ekološku bilancu.

Kontakt