Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

Već početkom 19. stoljeća velike krovne površine bile su pokrivane aluminijem (npr. na crkvi San Gioacchion u Rimu). I danas neke od najznamenitijih građevina na svijetu imaju aluminij u svojoj ovojnici. Aluminij slovi za materijal budućnosti u modernoj arhitekturi. Nije ni čudo uz toliko dobrih svojstava.

JEDINSTVENA RAZNOVRSNOST BOJA I OBLIKA - S ALUMINIJEM SU GOTOVO SVE ŽELJE OSTVARIVE

Krov i fasada imaju središnju ulogu u arhitekturi. S visokovrijednim PREFA aluminijskim proizvodima možete sami postaviti nova mjerila u oblikovanju ovojnice zgrade. Jer s PREFOM imate punu slobodu stvaranja boja i oblika. Raznovrsne površine u najrazličitijim strukturama i do 15 boja - ili vaša boja po želji, koju ćemo Vam rado izraditi na upit.
Inovativni proizvodi kao što je krovni i fasadni panel FX.12 Vašu zgradu pretvaraju u projekcijski zaslon. Ovisno o upadu svjetla nastaju čarobni efekti svjetla i sjene. Ostvarite s PREFOM svoje vizije. Vašoj mašti nisu postavljene nikakve granice.

NA GALERIJU REFERENCI

IZVANREDNA SVOJSTVA FALCANJA - ALUMINIJ SE DA SAVRŠENO OBRAĐIVATI

Zahvaljujući specijalnoj leguri aluminij postaje podatan i može se čisto i stručno obrađivati. Čak i na vanjskim temperaturama ispod 0°. Brojna planinarska društva i privatni investitori pouzdaju se kod gradnje svojih brdskih nastambi (djelomično iznad 3.000 metara) u snagu bika. Nije ni čudo, PREFA ovojnica zgrade izdržava i ekstremne vremenske uvjete.
Na tim visinama 50 °C razlike između maksimalne i minimalne dnevne temperature nisu nikakva rijetkost. Čak ni na takvim ekstremnim visinama montaža ne predstavlja nikakav problem. Referentne objekte možete naći na istoimenoj navigacijskoj točki.

NA PALETU PROIZVODA

VIZIJE ZA GENERACIJE - ALUMINIJ JE EKSTREMNO DUGOVJEČAN

Tko želi ostvariti smjele arhitektonske ideje mora se moći pouzdati u svoj materijal. Aluminij je apsolutni hightech materijal. Robustan, otporan na olujno nevrijeme, nehrđajući – izrađen za vječnost. Apsolutno pouzdan. Za građevine i vizije koje traju i daju pečat generacijama.

Tajna dugovječnosti aluminija? Materijal se sam liječi. Prilikom reakcije s kisikom iz zraka aluminij stvara prirodni sloj oksida kojim se štiti od korozije. Dodatnu zaštitu aluminijskom omotaču daje dvoslojni termo lak. Samo prolazno propada s vremenom. Aluminij tu ne spada.

VIŠE O 40 GODIŠNJEM JAMSTVU
Mala težina i otpornost na vremenske neprilike

TAKE IT EASY - POVOLJNA SANACIJA S ALUMINIJEM

10% težine, 100 % kvalitete – PREFA pokrovovi iz aluminija teže samo dio težine uobičajenih pokrova crijepom. Na taj način aluminij smanjuje statičke zahtjeve i olakšava podkonstrukciju. Stare ili slabe krovne konstrukcije prije sanacije nije potrebno dodatno ojačavati. To često štedi vrijeme i novac. PREFA pokrovi mogu se polagati od 3° nagiba krova. Dakle, take it easy. S PREFOM je svaki projekt dobro pokriven.

NA GALERIJU SANACIJA
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

APSOLUTNO EKOLOŠKI - ALUMINIJ JE PRAVI PRIRODNI TALENT

S našim aluminijskim proizvodima postižete pozitivnu ekološku bilancu. Za to postoje i čvrsti dokazi:

! Aluminij se može 100% reciklirati bez gubitka kvalitete
! Za izradu naših proizvoda velikim dijelom koristimo sekundarni aluminij
! Kod prerade se troši samo 5% energije potrebne za prvobitnu proizvodnju
! Zbog male težine aluminija, prilikom transporta štedi se energija i smanjuje ispuštanje CO2
! Kao što vidite, s ekološkog gledišta, korištenje aluminija kao materijala za krov i fasadu je logično.

Kontakt