Aluminijski krovovi, fasade i cjeloviti sustavi: PREFA – Jak kao bik

čitati dalje

Tko smo mi

Preko 75 godina PREFA proizvodi krovove, fasade i solarne sustave od robusnog aluminija koje projektiraju i ugrađuju kompetentni partneri i koje desetljećima štite vaš dom. Zajamčeno. 

01
02
03
04

Kombinacije krova i fasade

Otkrijte prednosti cjelovitog sustava PREFA: Bešavni prijelazi s krova na fasadu i raznovrsne kombinacije nude Vam gotovo neograničene mogućnosti.

Sada odaberite točku interesa i saznajte više. 

Krovni sustavi 01 : krovna ploča

Fasadni sustavi 02 : Fasadne kazete

Zabatni opšav 03 : Fasadne kazete

Krovna odvodnja 04 : Viseći žlijeb

Vaše prednosti: Jaka obećanja

Zajamčeno 40-godišnje jamstvo na materijal

Do 40 godina jamstva

PREFA proizvodi izrađuju se u prvorazerednoj kvaliteti i jamče postojanost materijala i boje do 40 godina.

Svaki PREFA krov ekstremno je pouzdan čak i pri ekstremnim vremenskim uvjetima

Izuzetna trajnost

Aluminij je otporan na hrđu, lom, može izdržati čak i ekstremna olujna opterećenja i zahvaljujući svojoj stabilnosti pruža pouzdanu zaštitu.

Solarna rješenja

Solarna rješenja

Uz pomoć dugovječnog PREFA solarnog sustava (fotonaponska podkonstrukcija) možete sami proizvoditi svoju struju.

PREFA kompletni sustav za krov i fasadu

Dodatne prednosti

Otkrijte dodatne PREFA prednosti i pustite da vas uvjere mnogobrojne kvalitete i svojstva. 

Zajamčeno 40-godišnje jamstvo na materijal

Do 40 godina jamstva

PREFA proizvodi izrađuju se u prvorazerednoj kvaliteti i jamče postojanost materijala i boje do 40 godina.

Svaki PREFA krov ekstremno je pouzdan čak i pri ekstremnim vremenskim uvjetima

Izuzetna trajnost

Aluminij je otporan na hrđu, lom, može izdržati čak i ekstremna olujna opterećenja i zahvaljujući svojoj stabilnosti pruža pouzdanu zaštitu.

Solarna rješenja

Solarna rješenja

Uz pomoć dugovječnog PREFA solarnog sustava (fotonaponska podkonstrukcija) možete sami proizvoditi svoju struju.

PREFA kompletni sustav za krov i fasadu

Dodatne prednosti

Otkrijte dodatne PREFA prednosti i pustite da vas uvjere mnogobrojne kvalitete i svojstva. 

Lassen Sie sich von unseren bereits umgesetzten Referenzobjekten überzeugen!

PREFA galerija referenci

Želite otkriti raznolikost koju pruža PREFA? Pustite da vas uvjere referentni objekti koji su već realizirani!

Einfamilienhaus mit Satteldach mit PREFA Dachplatten R.16 und Fassadenpaneelen FX.12 in P.10 Anthrazit

PREFA konfigurator za krov i fasadu

Dizajnirajte svoju kuću (iz snova) s PREFA online konfiguratorom. Odaberite iz mnoštva proizvoda i boja za dizajn krova i fasade.

Stoga PREFA – 10 dobrih razloga: Naše prednosti

Svaki pojedinačni krovni i fasadni proizvod zasebno je pričvršćen kako bi bio siguran i otporan na olujno nevrijeme.: 01 Otporan na olujno nevrijeme

Jedinstvenim sakrivenim spojem i postavljanjem na preklop (ploče uvezane u jednu cjelinu pomoću preklopa u vidu križnog prekrivanja) Vaš PREFA aluminijski krov i PREFA fasade mogu izdržati i najsnažnije udare vjetra. Ovisno o opterećenjima uzrokovanim vjetrom može se povisiti broj pričvršćenja ili prikladno prilagoditi način pričvršćenja (spoj čavlima ili vijcima).

Prefa krovovi i fasade su potpuno postojani u pogledu vremenskih uvjeta i garantirano nehrđajući.: 02 Otporan na hrđu

Aluminij naime stvara prirodni zaštitni sloj, koji se u slučaju oštećenja sam od sebe ponovo zatvara. Materijal većine PREFA krovova i fasada je dodatno zaštićeni vrhunskim lakom, koji se nanosi coil coating postupkom.

Lagana izvedba visoke kvalitete.: 03 Lagan

PREFA krov težine od ca. 2,6 kg/m² teži samo djelić težine uobičajenog krova (ca. 35–55 kg/m²). Na krovište uobičajene obiteljske kuće stoga djeluje do deset tona lakši teret! Lakoća aluminija ima pozitivan utjecaj na transport i na brzinu ugradnje.

Prefa aluminijski krovovi i fasade otporni su na vremenske utjecaje.: 04 Otporan na lom

Čak i visoka opterećenja snijegom, velike razlike u temperaturi i ekstremni vremenski uvjeti, PREFA aluminijskim krovovima i fasadama ne predstavljaju nikakav problem. Razlog tome su izuzetno dobre osobine i otpornost materijala – aluminija.

Individualan dizajn za Vaš objekt: 05 Lijep izgled

S PREFA proizvodima imate neograničene mogućnosti oblikovanja. Birajte između velikog broja oblika, boja, uzoraka polaganja, kao i površina. U cjelovitom sustavu svaki se proizvod i dodatni pribor može na jednostavan način uskladiti bojom. Po želji, u odgovarajućim količinama, moguće su i posebne boje.

Završna obrada daje izdržljivost: 06 Postojana površina

Bez obzira na to je li vaša PREFA ploča obrađena postupkom coil coating ili praškastim premazom, vaša boja uvijek ostaje sigurna. Budući da je sloj boje deformabilan i trajno otporan na temperaturu i vremenske uvjete. Dajemo vam 40 godina jamstva u skladu s odredbama jamstvenog lista.

Pošto je materijal lagan, nije potrebna skupocjena potkonstrukcija.: 07 Optimalan za sanacije

Kod sanacije krova staro se krovište, radi statike, često mora dodatno osigurati i pripremiti na ogromni teret novog pokrova. Zahvaljujući maloj težini PREFA krova, štedite na skupoj potkonstrukciji prilikom sanacije. Bez obzira na to jeste li prije imali krov od lesonita ili sličnih ploča, običnog ili betonskog crijepa…

Više od krova: 08 Cjeloviti sustavi

Za sve koji žele više za svoj dom, PREFA nudi široku paletu drugih proizvoda.

Sustavi krovne odvodnje, fasadna rješenja ili zaštita od poplava predstavljaju savršen dodatak suvremenom dizajnu vašeg doma. PREFA nudi cjelovite sustave sa više od 5000 proizvoda među kojima možete birati najbolja individualna rješenja za vaš dom.

Aluminij se može 100 % reciklirati.ODRŽIVOST: 09 Održivost

Aluminij se može bezbroj puta reciklirati bez gubitka kvalitete, a što je najbolje od svega: PREFA proizvodi sastoje se do 87 posto od recikliranog aluminija. Pored toga, iskorištena struja na proizvodnoj lokaciji Marktl potiče do 100 posto iz obnovljivih energija. I 99 posto proizvodnih otpada od aluminija vraća se na početak ciklusa.

Uvijek na sigurnoj strani uz jamstvo do 40 godina: 10 Do 40 godina jamstva

Kada je u pitanju novi krov, vjerujte ne samo našoj riječi – već i našem jamstvu. Jer s PREFA krovom ili PREFA fasadom dobivate do 40-godišnje jamstvo na materijal i boju.

Jak partner za...: Uvijek postoji rješenje

PREFA proizvodi izrađeni su upotrebom otpornih boja i materijala, što ih čini najboljim odabirom za krov i fasadu. Materijal aluminij idealan je za sanacije jer se aluminijski krov ne lomi i teži puno manje u odnosu na uobičajen krov. Osim toga, PREFA kompletni sustav omogućava optimalnu usklađenost krova, oluka, fasade i solara i to u najboljoj kvaliteti. Za zaštitu vašeg doma samo najbolje je dovoljno dobro! Pročitajte više o prednostima!

Prednost PREFA proizvoda je što imate 40-godišnje jamstvo na materijal i boju. Ovdje sam prvi put postavio krovnu ploču R.16. Slijedio sam sve upute tvrtke PREFA, pridržavao se vertikalnog vezivanja te radio prema tome i to je izvrsno funkcioniralo.

Stefan Zolynski
Foto des Architekten Engin Demirci

Klijenta je vjerojatno uvjerila i dugovječnost i održivost aluminija. Štiti kuću od ekstremnih vremenskih uvjeta jer čak i u dolini Rhône može biti oluja i snijega. Osim toga, ispunjava zahtjeve obrade. Za organski je koncept bio potreban fleksibilan materijal koji može pratiti tok i oblik.

Engin Demirci

Preko 75 godina PREFA proizvodi krovove, fasade, solarne sustave i pribor od održivog aluminija.: PREFA je vaš jak partner

PREFA Aluminiumprodukte GmbH uspješno posluje već više od 75 godina širom Europe u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje krovnih, solarnih i fasadnih sustava od aluminija. PREFA grupa zapošljava ukupno 700 zaposlenika. Proizvodnja preko 5.000 visokokvalitetnih proizvoda vrši se isključivo u Austriji i Njemačkoj. PREFA je dio grupacije tvrtki Industrielle Dr. Cornelius Grupp koja širom svijeta zapošljava preko 8.000 zaposlenika na 40 proizvodnih lokacija.