Pretraživanje web mjesta (nakon slanja bit ćete preusmjereni na stranicu s rezultatima pretraživanja)

BROJEVI I ČINJENICE

Firma PREFA Aluminiumprodukte GmbH već je više od 70 godina diljem Europe uspješna u razvoju, proizvodnji i prodaji krovnih i fasadnih sustava iz aluminija. PREFA grupa ukupno zapošljava preko 400 suradnika. Proizvodnja više od 6.000 visokovrijednih proizvoda isključivo je u Austriji i Njemačkoj. PREFA je dio grupe industrijalca Corneliusa Gruppa, koja širom svijeta zapošljava preko 6.000 suradnika na više od 30 proizvodnih lokacija

NAŠA FILOZOFIJA

Od 1946. g. razvoj i proizvodnja krovnih i fasadnih sustava iz aluminija su naša velika strast. Za istaknutu kvalitetu naših proizvoda trenutno brine više od 400 suradnika u Marktl/Lilienfeldu i Wasungenu. Unatoč respektabilnoj veličini ostali smo obiteljsko poduzeće. To se niti u idućih 100 godina neće promijeniti. Naša tajna? Potičemo kreativnost svojih suradnika, da bismo i u budućnosti uvijek bili jednu ideju ispred ostalih.

NAŠI PARTNERI

Naši stručnjaci su u stalnom kontaktu s izvođačima i arhitektima u cijeloj Europi. Od projekta do njegove realizacije uz Vas su savjetom i djelom školovani suradnici. To prije svega jamči projektantima i izvođačima, a kasnije i investitorima novogradnje i sanacije maksimalnu sigurnost. Mi ne dajemo bez razloga na naše vrhunske proizvode jedinstveno 40 godišnje jamstvo.

Kontakt